Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/11/2023 στην αίθουσα του Δ.Σ. Χαλανδρίου, η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας της δημοτικής μας παράταξης, που αφορούσε στον απολογισμό δράσης 2021-2023 και στον στρατηγικό σχεδιασμό για την περίοδο 2024-2028.

Η επικεφαλής του “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”, Κρίστη Αγαπητού, αρχικά ανέπτυξε λεπτομερώς τα σημαντικά σημεία και αξιοποιήσιμα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάληψη της ηγεσίας της Παράταξης εκ μέρους της, μέχρι τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση και έγιναν τοποθετήσεις από τα μέλη και τους εθελοντές της παράταξης. Η δημοκρατική μας αντίληψη τοποθετεί τον διάλογο στο επίκεντρο της παραγωγικής διαδικασίας εντός της παράταξης, άλλωστε χωρίς αυτόν δεν προκύπτει ουσιαστική και γόνιμη πολιτική. Άλλωστε, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η διαφάνεια αποτελούν το παραταξιακό μας dna, το οποίο αποκλείει de facto την εκδήλωση κάθε πράξης εσωστρέφειας.

Στη συνέχεια η επικεφαλής της παράταξης παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της παράταξης για την επόμενη πενταετία, το οποίο προβλέπει τον μετασχηματισμό της παράταξης σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, με ευέλικτη δομή και συγχρονισμό ατόμων και (εσωτερικών) ομάδων που θα ενσωματώνει αρμονικά τους ατομικούς ρόλους με τη συνολική παραταξιακή πρακτική.

                 

Η επόμενη πενταετία αποτελεί για εμάς πρόκληση στην πράξη και ανοίγματος προς τη “ζωντανή” κοινωνία. Η προεκλογική μας δέσμευση, όπως εκφράστηκε δημόσια από την Κρίστη Αγαπητού, παραμένει επίκαιρη και ουσιαστική:

“Πάμε όλοι μαζί μπροστά. Όπως αξίζει στο Χαλάνδρι της ζωής μας.
Σε εμάς και στα παιδιά μας.”

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”

Κρίστη Αγαπητού,

Επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος