Δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Ήταν η απόδειξη, ότι στην παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι είμαστε μια δυνατή ομάδα, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αγαπημένοι και έτσι θα αγωνιστούμε για την πόλη μας την επόμενη ημέρα. Μοναδικός στόχος μας; Αυτή η ομάδα να μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να κάνουμε το Χαλάνδρι μας, πιο όμορφο, πιο σύγχρονο, πιο Αγαπητό για όλους.

Αυτό, λοιπόν, αποδείχθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο «Γ. Παπαδάκης», εκεί όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με πολλούς φίλους της παράταξης, που ηγείται η Κρίστη Αγαπητού ίδρωσαν κυριολεκτικά την φανέλα.
Όπως ακριβώς, θα κάνουμε και από τον ερχόμενο Οκτώβριο στον δήμο μας. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι οι ομάδες, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για το καλύτερο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχασε κανείς. Αντίθετα, νίκησαν όλοι. Αρκούσε η συμμετοχή, το κέφι αλλά και η θέληση, για να κερδίσουν οι κάπως μεγαλύτεροι τον χρόνο και τους νεότερους. Ήταν μια βραδιά, που επιβεβαίωσε το πάθος για να κάνουμε την πόλη μας πρότυπο και για όσους ζουν εκεί και για όσους την επισκέπτονται. Γιατί εμείς «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» αληθινά…