Στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Χαλανδρίου για τη νέα δημοτική περίοδο η επικεφαλής της παράταξης Κρίστη Αγαπητού, περιέγραψε το ύφος της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα ακολουθήσει η παράταξη, με βασική προτεραιότητα τον ακριβή και αμερόληπτο έλεγχο των πεπραγμένων της διοίκησης αλλά και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για την προώθηση και την υπεράσπιση των δημοτικών συμφερόντων. 

Εν συνεχεία, οριοθέτησε τις κεντρικές προτεραιότητες της παράταξης για το  δημοτικό έργο, οι οποίες αφορούν:

  • στο δημόσιο διάλογο, την πληροφόρηση των πολιτών και την συνεχή διαβούλευση
  • στη μέριμνα για τη νέα οικογένεια και τους εργαζόμενους γονείς
  • στην αναβάθμιση της διοικητικής λειτουργίας των δομών του Δήμου
  • στη σχεδίαση και τη λειτουργία ενός συνολικού δικτύου στάθμευσης με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες
  • στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας

 

 

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, άσκησε κριτική στις τοποθετήσεις νέων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων γιατί, όπως τόνισε, “απηχούν την προσπάθεια της διοίκησης για συγκερασμό εσωτερικών τάσεων και πολιτικών πιέσεων, αφού στελέχη της με συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες τοποθετήθηκαν σε τομέα διαφορετικό από αυτόν που αντιστοιχεί στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους”. “Ο Δήμος Χαλανδρίου χρειάζεται ανθρωποκεντρική και όχι προσωποκεντρική διοίκηση”, σημείωσε σχετικά.

Η νέα δημοτική περίοδος μόλις ξεκίνησε και από την πλευρά μας, έχουμε αποδείξει στην πράξη, τη συμπόρευσή μας σε θέματα που ξεπερνούν παραταξιακά όρια, ανεξάρτητα αν βρισκόμαστε σε θέση διοίκησης ή αντιπολίτευσης. Αυτή είναι η διαχρονική δέσμευση με τους συμπολίτες μας και αυτή θα τιμήσουμε εκ νέου.